Tours and Cruises Tel: 0030 27440 64919 | Fax: 0030 27440 26150


 Loutraki - Peloponnese - Greece since 1980

 

  • Ελληνικά
  • English
  • Deutsch
  • Русский

Εισιτήρια

Διαθέτουμε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα Ελληνικά νησιά και την Ιταλία, και αεροπορικά εισιτήρια για...

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Κάντε τη κράτησή σας. Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα ή τιμές!Επικοινωνήστε μαζί μας 

Εκδρομές

Το Λουτράκι βρίσκεται στην ιδανικότερη θέση για να ξεκινήσετε τις εκδρομές σας. Οι επιλογές για...

Κρατήσεις Ξενοδοχείων

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός που θα επιλέξετε, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το...

Κρουαζιέρες

Απολαύστε κρουαζιέρες με υπερπολυτελή και σύγχρονα πλοία και γνωρίστε τα Ελληνικά νησιά ή επιλέξτε...

Μεταφορά Χρημάτων

Στείλετε χρήματα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό μέσα σε 10' λεπτά!Έχουμε παγκόσμια εμβέλεια μέσω του...

Άμστερνταμ. Ένα Ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, 4 & 5 ημέρες απο 550€
Ημέρες: 
4 & 5
Προορισμός: 
Ξενάγηση Πόλης – Προαιρετικές Εκδρομές σε Ψαροχώρια Marken & Volendam- Ρότερνταμ - Ντέλφτ - Χάγη
Τιμή: 
από 550 €

Αναχώρηση: Καθημερινά (1/12/17-31/3/18)

 

1η ΜΕΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Αναχώρηση για το Άμστερνταμ, μια από τις πιο όμορφες πόλεις που μας περιμένει να την ανακαλύψουμε μέσα από τη γραφικότητα της, τα μουσεία, τα αξιοθέατα και τις πολλές επιλογές διασκέδασης που προσφέρει. Άφιξη στο αεροδρόμιο και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική βόλτα στη Leidseplein, σε ένα ζωντανό και παλλόμενο μέρος με αμέτρητα καφέ και εστιατόρια. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - COSTER DIAMONDS - ΜΟΥΣΕΙΑ

Πρωϊνό και η σημερινή μας ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Άμστερνταμ θα ξεκινήσει με τη πανοραμική περιήγηση του ιστορικού κέντρου, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, όπου γύρω του έχει χτιστεί μια σειρά από ομόκεντρα ημικυκλικά κανάλια, τα περίφημα χράχτεν. Θα θαυμάσουμε το εθνικό Μουσείο της χώρας Rijksmuseum , το οποίο φιλοξενεί μια περίφημη συλλογή έργων τέχνης και θα συνεχίσουμε με το Βασιλικό παλάτι που πλέον ανήκει στα 100 σημαντικότερα Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα δούμε το κτίριο του Κεντρικού Σταθμού, το στάδιο «Αρένα, το αξιοθέατο «Heineken Experience» της ομώνυμης ζυθοποιείας και το μύλο του γνωστόυ ζωγράφου και χαράκτη Ρέμπραντ. Θα ολοκληρώσουμε τη σημερινή μας περιήγηση με το Coster Diamonds, ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια επεξεργασίας διαμαντιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και σας προτείνουμε βραδινή έξοδο για να απολαύσετε τα καλοφωτισμένα δρομάκια και τις γέφυρες της ρομαντικής πρωτεύουσας της Ολλανδίας.Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ MARKEN ΚΑΙ VOLENDAM

Πρωϊνό και σήμερα θα περιηγηθούμε στα παραδοσιακά ψαροχώρια Marken και Volendam που βρίσκονται στη Βόρεια θάλασσα. Θα δούμε το εργαστήρι τυριού, όπου θα γευτούμε και το γνωστό Ολλανδικό τυρί και θα συνεχίσουμε με την επίσκεψη μας στο μύλο. Θα εκπλαγείτε από τα γραφικά δρομάκια αλλά και τα αυθεντικά ξύλινα σπίτια του Volendam. Επιστροφή στο Άμστερνταμ και το βράδυ μπορείτε να περιηγηθείτε στη πόλη ή να κάνετε μια κρουαζιέρα στα κανάλια. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ:ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Rotterdam - DELFT - DEN HAAG

Πρωϊνό και προαιρετική εκδρομή στο Ρότερνταμ, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ολλανδίας με το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης. Η πόλη διαθέτει υψηλής αρχιτεκτονικής αξίας κτίρια και ένα μεγάλο δίκτυο από υποθαλάσσιες σήραγγες οι όποιες διευκολύνουν τη συγκοινωνία της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Ντελφτ, μια από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας γνωστή για τα περίφημα άσπρα και μπλε κεραμικά της. Τα κύρια αξιοθέατα είναι το Δημαρχείο,το Βασιλικό μουσείο όπλων και το μουσείο Πρίνσενχοφ. Τελευταίος μας σταθμός η Χάγη, γνωστή για το Διεθνές Δικαστήριο που φιλοξενεί και τα μοναδικά κτίρια υψηλής αρχιτεκτονικής. Επιστροφή στο Άμστερνταμ. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ:ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΕΛΛΑΔΑ

Πρωϊνό και αφήνουμε πίσω μας το Άμστερνταμ έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μεταφορά στο αεροδρόμιο, πτήση και άφιξη στην Ελλάδα.

since 1980